Recentelijk toegevoegd

Contact

U kunt nieuwe foto's of informatie sturen door op een pagina te klikken op 'Voeg toe...' (u moet geregistreerd en ingelogd zijn). Voor opmerkingen gerelateerd tot een auto of merk, of om een fout in de informatie te wijzigen, gebruik alstublieft Voeg Opmerking Toe onderaan elke auto- of merkpagina of wijzig bestaande opmerkingen door te klikken op 'Wijzig...'

U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar het volgende e-mailadres: webcarstory@hotmail.fr

Team

Desscythe17 NLfck PLFord78 PTMaki JPMark0 RBRabWCS ITRinspeed FRSandie SXTak FR — ...

Hulp/FAQ

Wat is het doel van deze site?
Het doel van deze site is om alle auto's ter wereld te bevatten.
Waarom lijkt Web Car Story op IGCD of IMCDB?
Web Car Story gebruikt dezelfde codering als IGCD, welke weer afgeleid is van IMCDB.
Wie heeft deze site gemaakt? Hoe kan ik u helpen?
De gegevens op deze site zijn een resultaat van het samenwerken van enkele mensen die van auto's houden. Er zijn natuurlijk enkele administrators, maar iedereen kan bijdragen aan de site door nieuwe foto's of informatie te sturen (klik hier voor hulp), of door opmerkingen te maken op auto's of merken.
Waar komen de foto's vandaan?
Foto's komen van verschillende bronnen, sommige worden door leden van de site genomen, anderen zijn officiële foto's. Het is mogelijk dat sommige foto's van andere sites zijn. Mocht de eigenaar van zo'n site niet willen dat zijn foto op deze site staat, laat het ons alstublieft weten en wij zullen zo snel mogelijk de foto verwijderen.
Naast mijn accountnaam staan punten, waar zijn die voor?
Dat is de score van uw bijdragen. Voor elke foto krijgt u 5 punten en voor elk beetje informatie 1 punt (het is mogelijk dat uw informatie moet worden nagekeken, in dat geval krijgt u uw punten nadat de informatie is goedgekeurd).